maanantai 10. joulukuuta 2012

BIS 4 & Helsinki Winner (video!)

 Mulla mahtaa olla vähän pidemmän luokan käsitys huomisesta.. Nooh, ehkä siihen ei maailma kaadu jos postaus tuppaa viivastymään.. :p

 Torstaina, 6.12, heräsin aamulla puoli yhdeksän maissa ja tein perusaamutoimet. Koulusta oli vapaata, jeejee, ja tarkoituksena oli suunnata nokka kohti Ylöjärven mätsäriä. Mentiin sinne puolituntia ennen Lunan kehän alkua. Luna sattui saamaan sinisen nauhan, sen kanssa kisannut sakemanni pentu osasi seistä kunnolla ja käyttäytyä tosi nätisti ja oli tosi kaunis kaiken lisäksi, joten en yhtään ihmettele että se sai punaisen! c: Lunalla mentiin sitten sinisten kanssa melkein heti uudelleen kehään, ja siinä oli enää 6 koiraa, joista sitten tuomari kätteli meidätkin pois. Vähän jäi sellanen harmi fiilis, mutta Luna oli tosi nätisti ja jakso seistä hienosti! :)
 Simon kehään oli vielä aikaa jonkun verran, mutta kun sinne mentiin, niin saatin siitäkin mukaan sininen nauha. Simpan kans oli alussa beagle, joka sai punaisen nauhan. Mentiin sinisten kanssa kehään, samalla tavalla kuin Lunankin kanssa. Nyt tosin jäätiin Simon kanssa sijoittuneiden joukkoon. Ajattelin että ehkä me ollaan 4. tai 3.. Mutta ei sanonut meidän numeroa kumpaankaan niistä sijoista. Mietin siinä sitten että taasko me ollaan kakkosia. Yllättäen tuomari ei kertonutkaan meitä kakkosiksi, vaan voitettiin siniset ! Jee! :) Ajattelin että jaahas, kotiin päin, mutta kun tuomari ojensi palkinnon meille ja kysyi "Tuuttehan sitten BIS-kehään?" Olin ihan että mitäs ihmettä. :o Odoteltiin sitten Best In Show kehän alkua ja tutustuttiin muutamiin bullmastiffi ihmisiin, niiden kanssa aletaan varmaan harrastamaan jossainpäin tamperetta jonkinlaista bulsutoimintaa ja käydään yhdessä lenkeillä Pinsiössä sekä muualla ylöjärven läheisyydessä. c:
 Joku ulkomainen nainen tuli kysymään, että esittäisinkö hänen toista whippettia, kun hänellä oli kaksi koiraa, molemmilla punaiset nauhat ja hän oli koiriensa kanssa yksin liikenteessä. Kysymys tuli aika puskista, en ollut moiseen varautunut, suostuin toki viemään Blanca/Blancka neitiä, miten sen nimi sitten kirjoitetaankaan. :D Oli pari minuuttia aikaa kokeilla Blancalla menoa, ihan jees meni. Tosin en tuntenut koiraa ollenkaan, eikä sekään mua tiennyt ja whippet on muutenkin niiiin erilainen kuin bulldoggi, että oli ihan hassua esittää sellaista koiraa. :D Saatiin Blancalle punaisten 3. palkinto.
 Mentiin Simon kanssa lopulta BIS-kehään, siinä oli 8 koiraa, joista 4 palkittiin. Päästiin 4. sijalle ! :O Olin koko illan ihan innoissani! :D Koko päivän tuotos oli trimmaussakset, pari namipussia, possunkorva, luutikku tms. ja ruokasäkki (pieni). Sekä tietysti takanreunusta koristava pokaali & sinivalkoinen ruusuke. <3 Pokaalissa lukee teksti: "Tassupari / Match Show 6.12.2012 / Best In Show 4". Saa olla miehestä ylpeä ! c:

Näyttelyn 4. kaunein koira c:


Olin viikonloppuna, launataina kaverin kanssa Helsinki Winnerissä, jonne suuntaamme myös ensivuonna! Kaikki on miltein jo valmiiksi suunniteltu, minun ja kaverini kesken tosin vasta. Hurahdin täysin airedalenterriereihin, vaikken yleensä terriereistä perusta, sekä isoihin valkoisiin villakoiriin, joista olen jo aiemmin pitänyt. Olen ihan varma, että toisen, ellei molempia, voi löytää minun huushollista sitten kun yksinäni asun! :) En jaksa selittää nyt pidempään, kun selitin mätsäristä jo pitkän litanian, mutta antakoot videon puhua puolestaan. Panostus videoon loppui kesken, eikä kaikki kuvat vaihdu tismalleen oikeassa kuvassa ja kuvatkin on vähän mitä on.. :DD

Videoon tästä ! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti