perjantai 28. joulukuuta 2012

päivittelyä (:

 Tuli taas oltua töissä kolmisen päivää. Torstaina mut pistettiin Unelman ja Niken selkään. Unelma vähän hatkähti kun kiikuin selkään istumaan, mutta kun lähdettiin käpyttelemään, se vähät välitti musta siellä selässä. Välillä Unelma olis ilmeisesti halunnut mennä vähän reippaampaa ja sipsutti pikkulaukkaa kaula kaarella.
Nikke oli ihan samanlainen tapaus, se ei kyllä edes säpsähtänyt selkään menoa, käänsi vain korvia ja kuunteli että mitäs ihmettä, ihan kuin molemmilla tapauksilla olisi aina ratsastettu, vaikkei oltu. Molemmilla hölkittiin vähän metsälenkkiä ja palattiin takasin talliin.
 Tänään menin Unelmalla vähän verran reippaampaa kuin eilen, mentiin Sepon ja Valon perässä. Tulipahan mulleki vähän lämmin kun tunnin verran keventelin hevosen selässä.. Nikellä kävin päästelemässä metsän hiittisuoralla. Jos Nikke tulee ikinä myyntiin, mä niin ostan sen! :o Ehkä se ei ihan kymppitonnia maksa.. :p
 Tuuppasin tänne nyt ton vanhan bannerin, kun teen uuden talvisista kuvista. Ja ainii, nää kuvat Nikestä & musta © Maikku. c:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti