lauantai 22. joulukuuta 2012

Selviskö kukaan muu hengissä ?

 Oli kyllä kaikkien aikojen surkein maailmanloppu. :D En kyllä tajua muutenkaan, miks kaikki selitti jotain jostain maailmanlopusta, kun ne mayat vai mitkä olikaan tarkotti jotain niiden uuden kalenterijakson tai jonku sellasen alkua.. Sitäpaitsi maailmanlopun on pitänyt tulla jo aika monta kertaa, 1996, 2000, 2002 ja 2012 ainakin mitä minä tiedän. Mutta eipä ole näkynyt mailla eikä halmeilla. :D

Tylsyyttäni eilen tuhrasin


 En malta odottaa joulua, ihanaa saada muutenkin vain löhötä pari viikkoa! Tosin 26. päivä mun täytyy nousta ylös kuuden maissa ja lähteä reippaasti tallille töihin, sillä lupauduin töihin 26-28.12, jotta tallityöntekijä saisi talvilomaa tai jotain. :) Tuli taas todettua, että tää on paras työ ikinä! Tai en ehkä jaksaisi tehdä sitä koko loppuelämääni, mutta näin kun sillointällöin siellä käy, niin on se kyllä ihanaa. (: Aamulla on kiva ensimmäisenä avata ovet ja kuulla kuinka kaikki hevoset hörisevät. Nyt kun menen taas töihin, siellä odottaa 4 ratsastettavaa hevosta, vaikka ravitallista onkin kyse. Hartsa ja Star (lämppäreitä) on vanhoja konkareita ratsastushommissa ja tekee niille ihan hyvää päästä vähän muutakin tekemään kuin vain ravailemaan kärryjen edessä. Tuon kaksikon kyydissä olen ennenkin ollut, molemmat tosi mukavia ratsastaa. Toinen kaksikko on täysin kokematonta porukkaa, kummankaan kyydissa ei ole ollut koskaan ketään.. :D Tarkoitus olisi totuttaa Nikke ja Unelma (suokki & lämppäri) satuloihin ja ratsastajiin.. :pp
Mietin, että tekisinkö oman sivun työpaikan hevosista ja lisäisin kaikista kuvat, niin tiedetään kenestä puhutaan..? Mitä mieltä olette? (:

Johanna & Kantti

 Lunan kanssa on harjoteltu aktiivisesti seisomista ja juoksemista. Se on esittänyt pieniä ontumisen merkkejä, joten juoksemista on hieman vähennetty. Lunan ongelma on, että jos juoksee yhtään liian lujaa, se menee "peitsille" tai "laukalle", mutta jos menet liian hiljaa, se on sellaista löysää juoksua. Seisominen onnistuu nykyisin hyvin. Luna osaa seistä melko ryhdikkäästi, kunhan sen pään vain nostaa ylös. Ensimmäiset näyttelyt on sitten heti tammikuussa, Lahden ryhmänäyttelyt.
Simon kanssa on treenattu ei niin -aktiivisesti, se taitaa jo seisomisen sekä juoksemisen ja temppu jos toinenkin onnistuu kuin nappia painamalla, niin ei siinä sitten tiedä mitä sen kanssa tekisi. Kerrataan vain aina jo opittua. Onko kellään ehdotuksia, millaisen tempun voisin sille opettaa ? :D Haluaisin opettaa sille uutta, mutten keksi mitä.
Otin tän kuvan lähinnä koirien kokoeron takia, en asetellut kumpaakaan
sen kummemmin seisomaan oikein. (:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti