maanantai 25. helmikuuta 2013

Minulla on pomppufiilis!

 Kuten moni huomaakin, postailutahti ei ole erityisen tiheää.. Syy löytyy siitä, ettei itsellä ole yleensä juurikaan kuvamateriaalia.. :p Tässä postauksessa on sitten edellistenkin postauksien puolesta kuvamateriaalia! Ei nyt viimeviikolla, vaan sitä edellisellä viikolla, sunnuntaina, oli tallilla irtohypytyspäivä! :) Sain paljon kuvia Remusta, Penasta, Luurasta ja Pipistä. Omaa hevosta ei tullut kuvattua, koska olin itse johtamassa sitä esteille.. :D Antti älys idean aika hyvin ja nosti ite laukan lähestyessä. Ei sitäkään varmaan koskaan ole irtohypytetty. Katja (Pippin omistaja) sai Antista kuitenkin kuvia ja on luvannut lähettää niitä jossain vaiheessa mulle. Kopioin facebookista yhen kuvan kuitenkin jo alkuun. :) Kuvat siis © minä, ellen toisin ole maininnut (: Paremmassa laadussa kuvia näkee kun niitä klikkaa!


Luura


Pena
Pippi

Remu Ollaan treenattu tunnin jälkeen vähän samalla idealla kentällä. Ollaan vaadittu kunnon kulmia, menty uran sisäpuolella testaten ulkoapujen kuuntelua ja tehty paljon erilaisia ratsastusteitä. Usein loppuajasta kun ratsastan, huomaan, että hevonen on tosi kivalla tuntumalla ja liikkuu hyvässä, tasaisessa tahdissa eteenpäin. Samalla se kuuntelee hyvin pohjeapuja ja sisäohjalla ei tarvitse paljoa ratsastaa.

Antti c:
© Katja A.


 Ratsastin Röllinkin torstaina. Jumatsukka se yritti taas saada mua sieltä alas, ettei mitään rajaa... Tän ponin kohdalla voi todellakin sanoo että ulkonäkö voi pettää! Se on tosi upeen näkönen poni. Tehtiin väistöjä joka askellajissa, poni liikku hyvin eteenpäin, siihen oon tyytyväinen. Väistöt itessään onnistu kans ihan hyvin. Muutama laukanvaihtokin tehtiin, se on ihana kun se osaa, niin voi itekkin harjotella kaikkea tommosta! :) Mentiin toisessa päädyssä nättiä ravia kunnes poni päätti että nyt lähti. Multa lähti oikee jalka jalustimessa ja keikahdin satulassa muutenkin vähän vasemmalle. Mun oikea jalka oli "jockey asennossa" koukussa ja puristin molemmilla jaloilla ponia etten putoais sieltä.. Käänsin vasemmalla ohjalla koko ajan vasemmalle että Röllipeikko hidastais edes vähäsen. Siihen se sitten pysähtyi ja sain korjattua istunnan: ohjat käteen pari raipan napautusta ja kunnolla vaadin sitä eteen. Poni puhisi siinä alla aivan kuin olisi karhun nähnyt ja ravas ylöspäin. :D Ainakin viisi kertaa se teki saman pudotusyrityksen, mutta sitkeästi jakoisn pysyä kyydissä. :p Alla kuvia tallin hepoista lauantailta: Röllin, Penan ja Urpon kuvista tuli ihan kivoja. :3

Luura


Pentti :)


Remu

RölliUrpo


Late valppaana c:


 Tällä viikolla onkin pari päivää töitä, huomenna ja keskiviikkona. Vanhemmat lähtee Thaimaahan keskiviikkona ja mummi tulee tänne. 9.3.-10.3. menen kehätoimitsijakurssille, minkä jälkeen saan toimia koiranäyttelyissä sihteerinä tai kehän ohjaajana! :) Sitä odotankin jo innolla, työskentely koiranäyttelyissä, mahdollisesti jopa Maailman voittaja -näyttelyssä vuonna 2014, olisi ihan mahtava kokemus! (:

Tästä lisää: holywhitehoney.blogspot.fi


2 kommenttia: