torstai 28. maaliskuuta 2013

Ravipäiviä

   Tiistaina olin raveissa, kun äidin kaverin isän heppa ravas ja sitä piti sitte lähteä katselemaan.. :) Juoksi siellä sitten mun "työpaikasta" Unelma ja Aulikin. Jallukin juoksi, se oli siellä siis viime kesänä valmennuksessa, mutta tuli vähän jalka vaivaa ja se lähti kotiin toipumaan. Unelma oli tosi hyvä kolmas, Jallu niukka kolmas ja Auli kuulemma hyvä viides. :)
   Otin digikameran mukaan ja videoinkin siellä muutamia pätkiä. Laitoin raveista tekemän koostevideon ja kuvia Unelmasta, Jallusta ja Taxi Driverista nyt tähän väliin.


Unelma


Taxi

Jallu

   Keskiviikkona käytiin katselemassa Saagaa ja Melodya Sahalahdessa. Ensimmäisenä kun tultiin autosta ulos, meitä vastaan juoksi maailman suloisin pentukoira! c: Vitsi kun ne varsat oli karvasia kasoja kun asuu pihatossa! Ja Saagankin heinämaha muistuttaa kuumailmapalloa...

   Kantilla meinaan lähteä ratsastamaan mónte korttia ja siks nyt pitääkin alottaa voimaharjottelut ja sen jälkeen sit treenata kestävyyttä. Käytiin karttuunakorvessa tänään kokeilemassa kuinka askel pysyy ravilla, kun ollaan aina menty laukkaa maastossa. Kunhan ei käyttänyt pohjetta, niin hyvin pysy ravilla ja pääsi kovaa! En ajatellu et ravillaki pääsee noin kovaa ja koko ajan meni korvat hörössä. :DMelody

Mysterious BellSaaga2 kommenttia:

 1. Oi! Onpas Melody kasvanu paljon siittä kun oon viimeks nähny sen kuvis! Tehän vallotatte sit Kantin kans monte kisat! <3 PS. Voisitko ottaa sananvahvistuksen pois? On vähän liian vaikeeta koittaa kirjottaa puhelimel... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookki, se kasvaa kyl nopeesti, tosin aikaki menee nopsaa.. :D
   Se ois vähän tarkotus mennä montekisoi vallotteleen.. :3
   äöää miten se otetaan pois? :D

   Poista