sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

juhannus & linkki arvontaan

 Ihan ensiksi linkitän sen arvonnan! Se löytyy siis Voitto Kotiin -blogista ja palkintona on Kigslandin sukat! :) Tästä arvontaan!

Täytin tosiaan 17 vuotta 18.6 eli tiistaina. Lahjaksi sain hajuveden ja rahaa, toivoin vain hajuveden, mutta ei tuo rahakaan yhtään haittaa.

Käytiin maanantaina katsomassa ukin tammaa ja varsaa. Tamma on lihava, sillä on karmivan iso heinämaha. Varsa on hoikkanen, mutta niin ne oli kaikki. :)

Jos täällä joku on sukujen perään, niin; isä: Capetown Hall   emän isä: Juliano StarKantti päästettiin siis laitumelle 19.6. eli keskiviikkona. Se oli ihan onnesta soikeena kun ruokaa oli joka paikassa. Varmaan pyörii kun haetaan se sieltä pois... Saa pompottaa kuin jotain koripalloo, kun jalat ei yllä maahan tai jotai.. :DTyttöystävä 20 wee Lilli menee perässä ku varjo :Dmy boys<3

Lähdettiin torstaina Rovaniemelle ja nyt ollaan oltu täällä koko juhannus. Lähdetään kotiin tiistaina. Juhannuksena en tehnyt mitään ihmeellistä, tänään, sunnuntaina, käytiin Juhannusraveissa Mäntyvaarassa. Eipä mulla nyt tule mitään muuta elintärkeää mieleen, kun ei tässä mitään ole tapahtunut, joten heippati nyt taas, koitan saada seuraavaan postaukseen raveista kuvia! c:

2 kommenttia: