torstai 15. elokuuta 2013

They don't know how special you are

   Heissan taas! :) Kuvia on taas pläjäys luvassa, koitan kirjotella sinne väleihin vähän tekstiä, ettei mee pelkiksi kuviksi taas..
   Röllillä menin siis lauantaina viime viikon maanantain sijaan. Alkukäyntien jälkeen aloin ravailla ja tein ympyröitä. Väistöjäkin koitin jonkun verran. Vähän kova suustaan oli tällä kertaa, liikkui tosi kivasti itse eteen, eikä takajalatkaan laahannut maata, vaan meni mukavan aktiivisesti. :) Jalustimet on tosi lyhyet ja menin siitä vähän kasaan, olin liian laiska pidentämään niitä.. Nooh, hypyistä selvittiin kuitenkin.


   Ravien jälkeen pidin pienen tauon ja annoin ponskin kävellä. Sen jälkeen aaloin ottaa laukkaa. Tulin paria puomia, aluksi väli oli vähän pitkä, mutta lyhennettiin sitä vähän ja alko tuleen hyvin. Aloin tulemaan pikku ristikkoa, mikä pystytettiin jo ennen kun hyppäsin ratsaille. Rölli tulee usein aika lähelle estettä ja koitin sitä työstää. Kokosin ja kasasin, pidentelin ja nopeutin laukkaa, ei mitään hyödyttänyt! :D Täytyy kai oppia siihen, ettei hyppyihin aina lähdetä niin kaukaa, kun Kantin kanssa..


Nostettiin estettä niin isoksi kun pystyi. Röllillä oli kyllä kivaa, kun pääsi hyppimään! Se imee hyvin esteelle ja liikkuu innokaasti eteenpäin. c:
   Maanantaina 12.8. menin ponilla taas. Ei oikein huvittanut tehdä mitään supertuuppausta, joten pyysin serkkuani laittamaan tötteröitä kentälle pujottelua varten ja tehdä puomeista kapean siksakin. Käppäilin siksakkia ja pääsin pujottelun kaikissa askellajeissa! :) Viime kerralla kun koetin pujotella, en saanut toimimaan laukassa. Tällä kertaa onnistui ja hyvin! Hieeno heppa<3

They don't know what you've done to my heart

I've tried to ask my self, should I see someone else. Wish I knew the answer.Hyvä rajaus & kiva könötys..

Heissan lukijat, ens kertaan. :'D

2 kommenttia: