maanantai 24. marraskuuta 2014

Blogin uusi alku

Ajattelin nyt aloittaa blogin ns. alusta uuden ulkoasun saattelemana! En poista kuitenkaan vanhoja postauksia, haluan pitää ne muistona itselleni. Nyt kun syksyn YO-kokeiden stressi on ohi ja kolmas jakso alkaa keskiviikkona, minulla on enemmän aikaa blogata. Tietysti kevään YO-kokeisiin täytyy alkaa joulun alla lukemaan, mutta aikaa on silti enemmän.

Eli ensimmäisenä teen nyt esittelypostauksen, jossa kerron millaista tekstiä blogissa tulee olemaan!

Blogin päätähtenä on puoliveriruuna Seneka. Ostin "Onnin" elokussa, joten se on tuore tuttavuus. Olemme kuitenkin kolmessa kuukaudessa tutustuneet hyvin ja löytäneet sitä luottamista toistemme välille.
Onnin luonteesta ja miten Onni päätyi meille -tarina löytyy Onnin omalta esittelysivulta, pääset sinne klikkaamalla vasemmalla olevaa kuvalinkkiä.
Minusta, Isabellasta, löydät tietoa myös omalta esittelysivulta, samaan tapaan klikkaamalla vasemmalla olevaa kuvalinkkiä.Blogi kertoo meidän yhteisestä arjesta, ylä- ja alamäistä. Tavoitteena on kehittyä kouluratsastuksessa ja avata 'kilpailukausi' ensi keväänä, aloittaen ihan seuratasolla. Tarkoitus ei ole rampata kisoissa joka viikonloppu, vaan saada vain hyviä kokemuksia itselle ja hevoselle muutamista kilpailuista, katsotaan miltä meidän meno keväällä sitten näyttää.
Kouluratsastuksen lisäksi treenailemme esteitä ja siinäkin olisi tarkoitus päästä starttaamaan muutamia kisoja. Kotitreeneissä muutenkin pyritään hyppäämään kerran viikossa jos vain pohjat sallii!


Tervetuloa siispä seuraamaan meidän elämää! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti