lauantai 13. joulukuuta 2014

Jalka paksuna

Heissan!
Mulla ei ole ollut kauheasti kerrottavaa tästä viimeisestä viikosta, sillä Onnin jalka on ollut kuin tukki.. Ei ole ollut kipeä, ei onnu sitä tai mitään, mutta en ole tehnyt sen kanssa juuri muuta kun kävellyt. :p
Kuvat on puhelimesta ja lopussa löytyy video päivän maastolenkkeilystä (selästä otettu).

Jalka tiistaina, maanantaina se lenkin jälkeen oli turvonnut.

Eilen kävin tekemässä kentässä käyntityötä, ettei ihan humputteluksi menisi. Onni tuntui itseasiassa aika hyvältä, raviakin otin pikkusen. Tein loivaa kiemuraa, pituushalkaisijaa ja askeleen pidennystä.
Lenkeillä jalka on sulanut hyvin ja tänään se oli jo hyvän näkönen ennen lenkkiä, että eiköhän se tästä..! Sitä on hoidettu kääreellä ja kylmäyksellä. :)

Tänään kun heräsin ja avasin verhot, oli maa valkoinen lumesta ! Jee, mä tykkään! :) Tosin plussalla täällä ollaan, joten luultavasti huomenna ei näistä ole enää mitään jäljellä...

Takaovesta näkymä oli tämä, ihanan valkosta! :)
Tänään kävin kävelylenkillä tallin kahden muun asukin, Tanjan ja Luksun kanssa. (Näistä kahdesta esittelyä löytyy vasemmalta, kun klikkaat muut hevoset -kuvaa)
En tiennyt, että tytöt tulee niitä ratsastamaan ja olin lähdössä lenkille, kun auto kaarsi pihaan. Menin pellolle siksi aikaa, kun he laittoivat heppansa valmiiksi. Taivuttelin pellolla vähän ja hain vaan rentoutta, kun ei tällä pellolla ennen olla oltu.Tässä vielä lyhykäinen video selästä, niinkun alussa lupailin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti