lauantai 14. maaliskuuta 2015

Suosikkiblogi(t)

Ajattelin pitkästä aikaa toteutella blogitallin järkkäämän haasteen ja tällä kertaa se pitää sisällään suosikkiblogien esittelyä. En saa ipadilla linkkiä, mutta osoite on tässä: http://toimitus.blogitalli.fi/2015/03/viikon-blogihaaste-suosikkiblogit.html?m=1. Täytyy heti alkuun sanoa, että tykkään lukea monia blogeja, mutta suosikkeja ei juuri ole. Yksi blogi, jota olen seurannut jo pitkään, on kuitenkin ylitse muiden. En ala väkisin miettimään, mikä muu blogi voisi olla suosikki, kun se ei todellisuudessa sitä ole.

Ihan tätä postausta varten kyhäsin Nuutista jonkinnäköisen piirroksenkin. :D
Ihan ehdoton ykkönen on siis Susannan ja Nuutin arjesta kertova Puoliverinen Prinssi(linkki)! Löysin blogin vuosia sitten ja aloin seurailla sitä satunnaisesti. Jossain vaiheessa aloin lukea postauksia säännöllisemmin ja oman blogin luotuani, liityn viralliseksi lukijaksi. Blogi on ollut ensimmäisiä -ellei jopa ensimmäinen- blogeja, joita olen koskaan lukenut.


Tykkään todella paljon Susannan tyylistä kirjoittaa, se pitää mielenkiinnon yllä koko tekstin läpi, eikä postaukset jää vain kuvien selailuksi. Kuvia tuntuu olevan aina ja ne elävöittävät tekstiä kivasti. :) Yksi yksityiskohta on tuotava kyllä esille: Nuutin kuvien kuvateksteille mielipiteille hörötän usein ääneen, ne on ihan huippuja! :D

Suosittelen blogia lämpimästi kaikille! Ainakin minulle se sopii kuin nenä päähän. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti