maanantai 29. kesäkuuta 2015

Laidunkuvia

Hyvää (sateista) kesäpäivää! Vaikka ei siellä Suomen maalla kuulemma sadakaan. Täällä on ollut vähän viileämpi viikko, lämpötila on siinä 17-25 asteen paikkeilla, kun se on tavallisesti lähempänä 30 astetta.. :D

Sain keskiviikkona äidiltä kuvaterveisiä Onnin laidunlomalta! Se on samassa laitumessa missä Kantti oli viime kesänä. Tilaa on valtasti (aitoja ei oikeasti näe..) ja hevosia noin kymmenkunta. Onni on saanut parhaan kaverin 2-3v ruunasta, kun muut vissiin niitä vähän kiusaa (tammat..). Isolla laitumella sen ei kuitenkaan ole niin väliä ja yksi kaveri kuitenkin löytyy. :)

Tässä näkee hyvin.. Aitaa ei näy missään,todellisuudessa menee jossain tuolla metsänrajalla päin, en edes tiedä :D

Pääsin täällä lätäkön toisella puolella myös tallilla käymään! Kiva pikkutila, josta löytyy 5 hevosta, aasi, kanoja ja lampaita. Kävin ensimmäisen kerran lauantaina ja menen maanantaina uudestaan. Lauantaina ei ehditty paljoa, mutta minun tehtävä on auttaa hevosten liikutuksessa ja pikkuaskareissa mitä tallilta nyt löytyy. Ilmeisesti myös ajaa aasia jossain vaiheessa. :D
Hevosista 4 on entisiä laukkahevosia (englantilaisia täysiverisiä) ja yksi vanha tamma on argentiinalainen täykkäri (poolon pelaamiseen kehitetty rotu ilmeisesti) ja kaikki nykyään poolohevosia. Hevonen, jolla ratsastin, on n. 10v ruuna Woody, jolle opetetaan myös enkkutyyliä, joten se ymmärsi vähän edes "normaali" ohjasotteita. Toivottavasti saan kuvia jonain päivänä! Saatan mennä ensi sunnuntaina kuvaamaan poolokisoja niiden mukaan, mikä olisi ihan mahtavaa!
Mutta nyt niitä kuvia Onnista. :) Ei oo laadulla pilattuja kuvia, mutta ei se omistajaa haittaa, kunhan hepalla on kaikki hyvin! Toivottavasti jonain päivänä tulee postausta pooloponeista..



Ei se ainakaan laihtuneelta näytä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti