torstai 2. kesäkuuta 2016

Lyhyt Lapin reissuTällä kertaa istun junassa matkalla takaisin Tampereelle. Toinen pääsykoe on ohi, eikä suoritettavana ole enää kuin yksi, jee!
Lapissa oli taas mukava vierailla ja vihdoin otin itseäni niskasta kiinni ja kävelin etupihalta lähtevälle vaaralle. Kävely huipulle kesti vain 10min, hyttyset ei vielä kiusannut ja ilmakin oli mitä mainioin.
Keskiviikkona hyppäsin uljaan rautiaan selkään ja pääsin tutustumaan Mäntyvaaran metsiin. Ratsastin Börjellä, oikealta nimeltään Be My Casanova (Love You - Counselor - Armbro Goal), 8 vuotiaalla lv-ruunalla. Käytiin vain kävelyllä, mutta eipä sitä "pääse" ratsastamatta enää Lapin reissuakaan. :D

Börje
Maisemia näkötornista
Käytiin ajamassa Inkeriä tiistaina ja meikäläinenkin ajoi! Osaan kyllä ajaa hevosia, "ajotunteja" ei vain ole kertynyt kovin montaa, eli jos hevonen on hyvä ajaa, minut uskaltaa päästää kärryille. :D En ole juuri edes miettinyt Inkerillä ajamista, sillä kyseessä on vasta 2 vuotias varsa ja varsat osaa olla arvaamattomia. Inkeri on kyllä *kop kop* hyvä ajaa, joten ei sen kanssa tullut ongelmia. Ilokseni se oli myöskin pyöristynyt ja toinen sudenhammas oli puhjennut! Näin ollen selvitään pienemmällä operaatiolla hampaan kanssa.

Mitattiin säkäkorkeudeksi 155cm, mikä tarkoittaa 5cm kasvua viimeisen reilun 7kk aikana, takakorkeutta sillä on myös.
Alta löytyy tammasta pari kuvaa ja videonpätkää ajoreissulta.
Jos video ei näy, klikkaa tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti