perjantai 9. syyskuuta 2016

Mihin tää aika menee..?

Ah, vihdoin ylimääräistä aikaa! Elämä on muuttunut hetkessä laiskalinnasta kiireiseksi. Koulun aloituksen myötä itse luentojen lisäksi on jos jonkinlaista tapahtumaa; on saunailtaa, bileitä, pelejä.. Vaikka mitä! Tehtäviä täytyy tietysti tehdä kotona ja niihin saakin uppoamaan aikaa. Saa nähdä miten käy, kun kaikki kurssit alkaa.
Koulun lisäksi aloitin nyrkkeilyn. Jo pari vuotta sitten käytiin lukion liikuntatunnilla nyrkkeilemässä muutaman kerran. Tykkäsin hommasta tosi paljon, se oli kovaa kuntoilua, mutta hurjan hauskaa! En kuitenkaan saanut aikaiseksi aloittaa lajia ennen tätä syksyä. Nyt käyn tunneilla kaksi kertaa viikossa, ainakin vielä innostusta piisaa. Jos saisin valita, vetäisin 1,5h pelkkää tekniikkareeniä eli itse nyrkkelyä ja jättäisin kuntopiirit pois. Mutta kuntoleimaanhan sinne lähdettiin. :D

Miljoonahevonen Tuurissa

Sitten jossain kaiken tämän keskellä täytyisi olla aikaa ratsastaa hevonen 4 kertaa viikossa! Meillä on onneksi vuokraaja, joka käy kerran viikossa ja kaksi vapaata herralle sallin (=mun nyrkkeilypäivät). Myöskin kenttää on alettu tehdä, mikä tulee helpottamaan arkea tosi paljon!

Kaksi ja puoli blogintonta viikkoa on hurahtanut ohi huomaamatta. Enkä ole kyllä uhrannut blogille ajatustakaan, vaan olen keskittynyt kouluun ja harrastuksiin.
Parissa viikossa ei ole Onnin kanssa tapahtunut kummoisia. Lupailemani tuntipostauskin jäi kirjoittamatta kuvien puutteessa. Ollaan maastoiltu ja treenattu kokoamista lähes joka kerralla pienissä erissä. Sunnuntaina taidan duunailla sitä taas oikein kunnolla. Tällä hetkellä on hieman köhänen/räkänen, joten olen ottanut rennosti kävellen viimeisen viikon. Jospa se pikkuhiljaa alkaisi normalisoitumaan.

Talliimme on saapunut uusi asukki, Kassu. Kassu on 19v. herrasmies, jolla on myöskin jalkavaivaa ja elää samalla periaatteella kuin Onni = kovalla kävellään. Kassu on Onnia matalampi, mutta raskastekoisempi ja siksi hyvin ison näköinen sekin. Turpakin on kaksi kertaa Onnin hentoa turpaa isompi. :D Pojat tulee vierekkäin hyvin toimeen ja siksi ovatkin naapureita sekä sisällä että pihalla.
Kassun lisäksi Luksu on palannut valtakuntaan ja meidän poppoo onkin kasassa! Yksi koppi ammottaa tyhjyyttään, siihenkin joku otetaan jos löytyy halukasta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti