sunnuntai 21. elokuuta 2016

Auringonlaskussa laitumella

.. <3







Jaksoin ottaa pari viikkoa sitten kameralaukun harteille, kun ratsastin Onnin ilman satulaa lenkin jälkeen takaisin laitumelle. Kaavailin jo varsinaisella lenkillä kaunista auringonlaskua ja laitumelle saavuttua usvakin oli kauniisti laskeutunut pellolle. Taivas muistutti väreiltään hattaraa ja kuvistakin paistaa läpi vaaleanpunainen.

Hevoset ovat nyt taas kotona, tuotiin ne huonojen säiden perässä sisälle yöksi, mutta sen jälkeen ne onkin viettänyt aikaansa tarhassa. Laitumelle ei enää pitkäksi aikaa kerkeä, sillä meille saapuu uusi asukki. Ensi viikolla meille muuttaa vanhempi pv-ruuna, joka sekin vissiin vähän vaivanen. Täällä on tosin kaikki muutkin vaivasia. Tänne vaan, sekaan sopii vallan mainiosti! Ei olla siis ostettu uutta hevosta, vaan kyseessä on vuokralle muuttava yksilö. Saadaan Onnin kanssa pitkästä aikaa maastoseuraa, koko kesä ollaan menty yksinään.

Voisin kirjoitella joku päivä koulunkäynnistä postausta sillä pikku hiljaa tässä alkaa pääsemään asioista kiinni, samoin kuin yksi postaus on tulossa sunnuntain ratsastustunnista. Ensi sunnuntaina suuntaan katsomaan Tuuriin Miljoona hevosta eli sieltäkin tulossa varmaan oma postaus! Yritän saada jonkun ystävän kuvaamaan tässä heti ensi viikolla kenttäilyä, jotta saataisiin vähän kuvitusta tuntipostaukseen. Jos oikein ryhdistäydyn, osallistun torstaina järjestettäviin rataesteharkkoihin ja 4.9. olisi ihan kisatkin tarjolla! Nyt kuitenkin takaisin laidunkuvien pariin.








2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!!! 💕 ❤ 💕 ❤ Todella kauniita.

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia!

    Kyselisin silti edelleen jouluarvonnassa(?) voittamani riimun perään..

    T. Matilda

    VastaaPoista