keskiviikko 3. elokuuta 2016

Kun ei keksi nasevaa otsikkoa..

Sain tässä illasta soiton, että pääsisinkö huomenna ja perjantaina töihin, ja loppuviikko onkin sitten hulinaa täynnä. Lupauduin myös sunnuntaiksi töihin, vaikka lauantaina on koiranäyttelyt, mahdollisesti (lue: jos vain aika riittää) Onnin ratsastus ja illalla olisi "kesän lopettajaiset" kavereiden kanssa ja baarireissu. Kai sitä selviää, sunnuntait on yleensä aika leppoisia päiviä. Nyt kun menen sanomaan, hevoset järjestää mulle varmaan sirkuksen.. :p

Se, jossa omistajansa mukaan on hoidettavaa kahden edestä. :D

Nyt kun saatiin tuohon jalkaan tuommonen tuomio, olen ollut tosi varovainen pohjien kanssa. En halua yhtään ravata jos pohja ei ole ok. Kaikki hyvät pohjat on.. no, niitä ei ole. Tai onhan niitä kolmen vartin kävelyn päässä.. Tästä johtuen ollaan kävelty Onnin kanssa hirvittävästi verrattuna entiseen. Ja peruslenkin kesto on sen pari tuntia. Maanantaina käytiin taas kentällä ja reissu venyi 4 tuntiin, lähdin vahingossa tunnin liian aikaisin, äiti tuli vähän myöhässä sovitettavan satulan kanssa ja matkattiin vielä lähitallille ratsastusopettajan luo pällistelemään satulaa. Eikä se sitten ollut edes sopiva.

Kuvituksena vanhoja kuvia uusien puutteessa :p

Tänään oltiin reilu kahden tunnin lenkki Huokkarissa, mäkisellä, hevosille tehdyllä 'tiellä'. Harmikseni sitä ei oltu lanattu varmaan ikuisuuksiin, joten sielläkin oli vain yksi haara mitä viitsin laukkailla (onneksi kuitenkin se pidempi). Onnin menohalut on ollut aika pienet, kun on taas päässyt tasaiseen liikkeeseen. Kyllä siitä vauhtia vähän irtosi. Annoin mennä pari kertaa mäkeen miten halusi, sanotaan, että on se kovempaakin joskus päästänyt. :D

Lenkin jälkeen työnsin hevosen koppiin syömään kaurat ja kävin syömässä samalla itsekin. Ja eikun hevonen takaisin laitumeen ja Annia ratsastamaan. Päivä ei ollut tamman paras. Sain lopussa ympyrällä ihan kivasti ravin kulkemaan ja lopetin siihen.Katsellaan, jos kuvaisin Mydayn vaikka lauantaina, kun tapahtuu niin paljon kaikkea. Koiraa, hevosta ja kaveria. Ajatus oli kuvata kunkkareissa, mutten sitten saanut aikaiseksi. Sieltä muuten tulossa muutama kuva blogiin loppuviikosta!

Tällä postauksella ei oikein ole päätä eikä häntää. Ainakin vähän erilainen, kun mitä yleensä kirjoitan. Tai siltä musta tuntuu, tiedä sitten tuntuuko teistä. No näihin kuviin ja tunnelmiin, odottelemaan kunkkarikuvia!

Kai täytyy jo viritellä tunnelmaan, joten tässä Vitterin ilme mailin voiton jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti