perjantai 15. toukokuuta 2015

Kehityskaari part 3

Noniin, enää tämä ja päästään taas "normaaliin" rytmiin ja kirjoittelemaan arjesta!
Viimeiset pari kk jäi jäljelle, joten jatketaan maaliskuusta. Päästiin käymään ensimmäisissä koulukisoissa, joista ei kovin hyvällä menestyksellä selvitty.. Ensi viikon sunnuntaina muuten on seuraavat! ;)
Karva alkaa kiiltää, maha on aika sopivassa kunnossa ja lihaksia alkaa löytyä. Peppukin on ollut ihan normaali eikä sitä kummalista karvattomuutta ole ilmennyt enää uudestaan. On se vaan hienoa, miten näin perustyöskentelyllä voi saada hevoselle noinkin paljon lihasta. Ei tässä mitään ihmeellistä olla tehty kuitenkaan. :D


Kotona alkuverkoissa...

...vs kisoissa radalla. :D
Onni on saanut massan lisäksi myös liikkeeseen uutta sävyä! Kehuja ollaan saatu viimeaikoina kivasta yhteispelistä ja liikkeistä, siitä kuinka ne on muuttunut viimeisien kuukausien aikana. :) Kotona alkaa itsenäinen meno muutenkin luistaa mukavasti, luottamusta ja yhteiseen hiileen puhaltamista alkaa pikku hiljaa löytyä.
Onnin ruokinta näyttää tänä päivänä seuraavalta: heinää n. 15kg päivässä (saa oikeastaan syödä niin paljon kun haluaa), aamulla 1l kokokauraa ja puoli litraa Boosteria, talvisin sekaan laitetaan myös porkkanoita. Illalla 3l rouhittuja kauroja, 1l Greenlinea, pari desiä kivennäistä ja desi pellavaa, muutaman kerran viikossa lurautan sekaan BE-vitamiinia, raskaina päivinä myös elektrolyyttejä. Lenkkien jälkeen herra juo aina ämpärillisen melassivettä. :)
Tänä päivänä näytetään tältä:<3
Kyllä sitä saa todeta, että jotain on tehty oikein! Äiti on lähinnä hoitanut ruokahommat kuntoon ja minä olen ollut oppilaan roolissa niissä asioissa, pikku hiljaa alkaa sitäkin paremmin ymmärtää. :D
Tänä päivänä Onni on oikein iloinen, seurallinen ja pirteä "pikku"poika.

Käytiin tänään klinikalla hampaiden raspauksessa ja saatiin avustajalta, eläinlääkäriltä ja jonkun toisen hevosen omistajalta kuulla Onnin korkeudesta! Siihen täytyy tottua, kun kaikki sitä aina ihastelee kauhistelee..!
Heti kun saan videot torstain estetunnilta, kirjoittelen siitä postauksen. Nyt täytyy lähteä suuntaamaan talliin ja lähteä iltalenkille.

Tässä vielä muutaman kuvan kooste kehityksestä. Klikkaamalla pitäisi saada isommaksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti