perjantai 10. huhtikuuta 2015

Hyppyjä ja juoksutusta


Moikka! Käytiin Onnin kanssa maanantaina hyppäämässä, aletaan saamaan kiinni viikottaisesta hyppyrytmistä! Onnikin aina innostuu hurjan paljon ja tällä kertaa laitoin meidän "maastosuitset" eli suitset, joissa on olympia kuolain. Oli huomattavasti mukavampaa, eikä Onnikaan ottanut niin pahasti pidättestä nokkiinsa. :) Joten tällä kuolaimella tulen jatkossakin hyppäämään. Kentällä oli valmiina 4 esteen minirata, joten päädyin hyppäämään sitä. Sarja pitkällä suoralla, lävistäjällä ristikko ja toisella pitkällä sivulla pysty. Hypättiin pieniä, mutta keskittyminen oli hevosen vauhdin hallinnassa. :D Värkkäsin taas videon postausta varten, joten siinä on nähtävänä pari hyppyklippiä siltä päivältä.Video käy melkein kehitysvideostakin, siinä on muutama pätkä koeratsastuksesta ja nykyajan menosta. Omassa istunnassa huomaan ainakin parannusta!

Kuvakaappaus videolta.. :D En pysynyt mukana, en ajatellut hypätä vielä, mutta hevonen päätti toisin.

Keskiviikkona tuuli ihan hirrrrrveästi, mutta lähdin silti Huokauskallioon, kuulin että siellä olisi nyt tosi hyvä pohja päästää menemään. Ja kun sinne päästiin niin olihan siellä! Olipas makeeta antaa Onnin näyttää sen sisäinen täysiverinen ja antaa mennä niin kovaa kun tahtoi. Kyllä tuli vedet silmistä sillä vauhdilla. :D Matkaa kertyi kokonaisuudessaan 16,7km, kerrankin hevonen KÄVELI kotiin, eikä yrittänyt ravailla.. Vihdoin se ilmoitti, että nyt vähän tuntuikin jossain..!

 Torstaina otettiin kentällä rauhassa koulua, perustyöskentelyä, kulmien ratsastusta, siirtymisiä ja sen sellaista.

Tänään, eli perjantaina, kävin juoksuttamassa Onnia kentällä, opeteltiin perus ympyräjuoksutuksen lisäksi vähän pitkälle sivulle lähtemistä (=suoraa), mikä tuotti vähän päänvaivaa ja Onni olisi kauheasti halunnut kaasutella siitä ympyrälle. Toinen suunta oli ok, toiseen suuntaan menin osissa, pätkän suoraa ja sitten ympyrä. Meni loppujen lopuksi ihan hyvin! Eiköhän tästä parannuta vielä. :)


Huomenna meinaan mennä hevosmessuille ja jos en viihdy iltaan asti, liikutan Onnin maastoillen. Sunnuntaina on vapaa päivä ja maanantaina hieronta ja mahdollisesti kävelyä/kevyttä metsälenkkiä tiedossa. :) Tässä vielä lupaamani video.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti