lauantai 4. huhtikuuta 2015

Kuulumisia

On tästä taas hetki aikaa kun oon kirjottanut. Eli siis, Onnin jalka on jo taas ihan normaali, vähän se oli lämpimämpi toiseen verrattuna parina päivänä, mutta mitään muuta oiretta ei ilmennyt. Mentiin siis n. viikko kävelyä ja extra kylmäyksellä. Kylmään jalat aina, jos oon tehnyt muuta kuin vain kävellyt, mutta nyt kävelyidenkin jälkeen kylmäsin oikean etujalan.

Taidettiin hypätä jo ennen edellistä postausta, mutta kerron siitä vasta nyt.
Tein ihan sellasen helpon tehtävän pitkälle sivulle, sarja yhden laukka-askeleen välillä. En kerro kovin tarkemmin treenistä, siitä on jo niin paljon aikaakin, etten muista enää.
Vauhtia olisi löytynyt vaikka koko kylän hevosille, jos olisin antanut vaan mennä! Aloin sitten tulemaan esteille ravissa, jottei menisi ihan mahdottomaksi. Laitettiin myös ensimmäisen esteen eteen ja toisen esteen taakse puomit, jotka vähän hillitsivät menoa.
Minähän en ole mikään huippu esteratsastaja, sen ehkä videoltakin näkee.. :D


Viime sunnuntaina meillä kävi hieroja ja se tekikin taas terää! Vasen puoli oli oikeaan verrattuna selvästi kireämpi. Onni olikin ollut vasemmalle hieman jäykempi taipumaan.
Saaga lähti keskiviikko aamuna Rovaniemelle, joten tallissa on enää 4 asukkia.

Tänään kävin lappamassa lantaa tarhasta ja sitä tulikin sitten kevyet 9 kärryä.. Ja sillä sai vasta neljäs osan tarhasta siistimmäksi.. Äiti tais siivota siitä pari kärryä vielä ja mä heittelin sitä jään päältä pois, jotta jää sulais ja saatais jo seuraavalla kengityksellä kesäkengät. Sain pari pystyyn hyppy kuvaa puhelimella, joten laatu ei päätä huimaa. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti