perjantai 24. huhtikuuta 2015

Keskiviikon hyppelöt & paljon kuvia!

Heissan taas!
Keskiviikkona siis hypättiin ja otettiin muutaman kuvat ratsastuksen jälkeen. En kirjoittele tänään kovin paljon, joten kuvapostausmainen "teksti" luvassa! Kaikki muut paitsi pelkät pääkuvat on ottanut Julia.





Hypättiin siis korkeutta. En ole koskaan kunnolla sitä tehnyt, mutta nyt sain aikaseksi! Tulin yllä olevaa tehtävää, verkassa oli nuo kaikki neljä estettä. 3 ja 11 metrin sijasta etäisyydet oli 3,5 ja 10,5 metriä, noin, omilla askelilla arvioituna ne ei ihan niin tarkkoja ole. Verkassa ennen hyppyjä Onni oli tosi rento ja letkeä. Tein muutamia pysäytyksiä ravista ja taivuttelin. Esteille tultaessa innostuttiin taas tosi paljon. Tulin pari kertaa ja muutettiin tehtävää (=alettiin tulla korkeutta). Nostettiin estettä vähän kerralla. Välillä meinasi tulla semmosta kylkimyyryä sisäpohkeen läpi että oli pakko ottaa ympyrä ennen linjalle kääntämistä.




95cm

110cm

110cm
Hevosella olisi ponnu riittänyt vielä ylöspäinkin, mutta kuskille olisi iskenyt rimakauhu. :D Onni tuli tosi innoissaan eikä tuntunutkaan siltä, että olisi kielänyt saati pudottanut (ehkä kuvistakin huomaa, heh..) Ennen oon siis kerran ylittänyt 95cm esteen, vuonna 2012 leirillä, joten tää on ainakin oma ennätys ! Hevosen ennätysestä ei mitään tietoa, mutta voisin epäillä, että suurempiakin on menty, varmaan ihan ratanakin.
Rastastuksen jälkeen otin muutaman pääkuvan pojasta ja Julia otti rakenne- ja yhteiskuvia.   Studiokuvat tunkee joka tuutista, mutta ne on niin hienoja, että oli pakko saada omastakin! Kahdesta peräti jaksoin muokata narun pois.. :D
Eilen käytiin maastossa kävelemässä muutamat mäet ja hölkkäiltiin pari pätkää. Tänään on vapaa tai koulua, en ole vielä täysin päättänyt. Lauantaina mennään kaverin kanssa maastolenkille ja sunnuntaina on vapaa.






*lässynlässyn*
*puspus*







Mikä on teidän lempparikuva? :)
Meidät löytää muuten nykyään facebookista! Linkki löytyy vasemmalta, jos se ei näy klikkaa tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti