lauantai 28. toukokuuta 2016

Joutsen miljoonassa


 Taisin silloin Inkeriä Rovaniemelle viedessä jo mainita, että Saagalla tehdään meille toinen varsa. Kyseessähän on siis Inkerin emä.
Isäksi valikoitui kolmen joukosta amerikkalainen Swan In A Million! Käytiin jo kevättalvella katsomassa "Swania", kun se asuu tuossa vartin ajomatkan päässä ja oli kyllä tosi mukava ori! Räpsin orista parit kuvat ja sain orin haltijalta/omistajalta luvan käyttää paria pääkuvaa.
Miellyin tähän herraan juurikin tuolla käynnillä ja olen siitä asti toivonut, että äiti päätyy tähän. Vaikka eihän ne muutkaan vaihtoehdot huonoja ollut ja Big Apple Delistä olen aina tykännyt. :D

Saaga

Swan on 8 vuotias, musta, 165cm ja rahaa on kertynyt tilille vajaat 300 000€. Swanin isä on Andover Hall ja emän isä Lindy Lane. Orin täysveli on jenkeissä periyttänyt ihan hyviä varsoja, joten kai sitä luulisi jotain saavan tästäkin.. ;) Swanin ennätys on 10,1aly, ja se on päästellyt kymppiä jo kaksi vuotiaana.
Swani astuu tänä vuonna ensimmäistä kauttaan eli jälkeläisnäyttöjä ei vielä löydy. Toinen "sika säkissä" -varsa, sillä myöskään Inkerin isällä ei ollut yhtään varsoja.

Swan In A Million

Tiistaina vietiin Saaga oriasemalle ja se jäi sinne jo yöksi, keskiviikkona se siemennettiin, torstaina katsottiin ja perjantaina siemennettiin uudestaan, haimme sen siemennyksen jälkeen kotiin. Sitten jännitetään, että jäädäänkö tästä tiineeksi vai täytyykö odotella uutta kiimaa..! Saaga tulee varmasti olemaan enemmän esillä blogissa, ainakin tämän kesän ajan. Jos vaan kaikki hyvin menee, niin täytyy pistää ensi keväänä joku kisa pystyyn, että kuka arvaa lähimmäksi, minkä näköinen kaveri on tulossa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti