sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Kevät on orien aikaa

Ah.. Kevät on täällä. Sen huomaa viimeistään nyt, kun oripojat heräilevät talviuniltaan. Ainahan ne on valppaana, kun tammoja on tallissa ympäri vuoden, mutta keväällä ne piristyvät entisestään.
Karjuminen, hörinä, puhina, ovien kolistelu, korvia viiltävä hirnunta. Kaikki niin tuttuja ääniä, toisinaan ohi kävellessä tekisi mieli laittaa korvatulpat, sillä melu voi olla melkoinen.

Kuvailin tänään töissä tallin oripojat tarhassa ja ajattelin jakaa parhaimmistoa teillekin.
Frankkeri meni aika tanssahdellen tarhaan, pystyyn hyppimiseltä kuitenkin selvittiin, joten oma olo hevosen vierellä oli astetta varmempi. Äffä on ollut pirteä jo pitkään. Toisaalta se osaa chillaillakin, nimittäin ottaa nokosia keskellä päivää.


Niiiiin tykkäisin tästä vielä enemmän, jos tarkennus olisi spot on! :(

Hieno F <3

VV, nuori karskea orinkoltiainen. Komea tukkajumala, mutta voittaa pian Hullumiehen "huutokilpailussa". Omalla tavalla hyvin kiltti ori, mutta piru vie, kun jotain on pakko olla suussa. Tästä syystä VV on "Hullumies II". Tänään sormeni sai tuntea VV:n puruvoimaa, kun se litistyi herran etuhampaiden väliin. Eipä tuossa pahemmin käynyt, eikä ollut muuten ensimmäinen kerta kun samainen orhi maistaa meikäläisen sormia.. "Mitäs tunget niitä mun turpaan??" :D



Tässä on kyllä yks uus lempparikuva.. <3
Ja sitten Hullumies. Tänään ei ollut hänen mielestä hyvä päivä kuvaukselle, syöminen oli paljon mukavampaa. Huittiselle menisi tänään kyllä "mukavin ori" -pysti, jos semmoisia olisi. Se ei yrittänyt syödä sormiani yhtä paljon kuin yleensä ja oli muutenkin kivalla tuulella. Ei sillä, Hullumies on aina hyvällä tuulella. En muista kertaakaan, koska sen korvat olisi ollut niskaa pitkin tai edes sinne päin. Hui on "huumorintajuinen" -jos niin voi sanoa- mikä useimmiten naurattaa, mutta toisinaan on todella rasittavaa. :D Se on myös kiltti (ja pieni), ja omaa paksuimman hännän, minkä hevonen voi omata!

"Ei ei, ei kuvia"


Jos se halusikin tänään belfieitä eikä selfieitä..?
 Ei myöskään kannata huolehtia, ei ne siellä koko aikaa huuda tai karju tai puhise tai kollaa. Suurimman osan ajasta ne on ihan rauhassa. Pojat huutaa heitä ohittaville, eipä juuri muuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti