torstai 28. heinäkuuta 2016

Mitä meille kuuluu?

Meille kuuluu hyvää, vaikka blogissa ei olekaan mitään viikkoon kuulunut. Lämpötilat on paukkunut kahdenkymmenen paremmalla puolella jo tovin, enkä kyllä valita. Kuumuuden takia ratsastin ma ja ti vasta illalla, niin, että kotiin pääsin vasta yhdentoista aikaan. Iltaisin sää on tosin ollut aivan ihana, kun aurinko laskee ja ilma hieman viilenee. Paarmat ei enää juuri kiusaa, vain muutamat hassut hyttyset inisee välillä.
Vietin tosiaan viime viikon perjantaihin asti Ruotsissa mummin luona, joten Onni sai 5 päivän loman, se olikin sitten herran kesäloma. :D Kyllä se perjantaina käveli illalla vastaan portille ja jäi ruuan jälkeen vielä hengailemaankin, vaikka yleensä lähtee jatkamaan ruokailua ruohon muodossa. Ehkä sen oli jo ikävä. ;)


Käytiin Ruotsissa myös mun tädin ja serkun luona, ja heillä oli tämmönen ihana uusi halinalle, Gamze. :D<3
Maanantaina kannoin puomeja pitkästä aikaa kentälle, hurjat neljä kappaletta. Tein neliömäistä kasia, puomit olin laittanut ravipuomeiksi kentän keskelle. Toisessa päässä tein laukkaa ihan perustemmossa (pun) ja toisessa päässä lyhensin laukkaa ihan pikkuaskelille ja tein voltin pikkulaukassa (vihr). Puomit ylitin aina ravissa ja työstin kasia kumpaankin suuntaan.
Onni oli tosi kiva ratsastaa, oikein reipas ja jopa ennakoi laukannostoja (se ei ikinä vapaaehtoisesti tee mitään :D), ehkä pieni paussi teki ihan hyvää.
Viedessäni herran takaisin laitumeen, kosteus oli laskenut pellon ylle ja oli tosi ihanan näköistä.. <3Tiistaina ajattelin käydä 45min, max 1h lenkin rauhakseen metsäpoluilla. No, eksyin sitten etsimään uusia polkuja ja pian se lyhyt lenkki kääntyi kaksi tuntiseksi maastovaellukseksi pitkin metsiä. :D Löydettiin aivan mahtava metsäautotie!! Pohja oli kuin rantahiekkaa ja sitä jatkui 800metriä, josta 400m oli nousua. Taitaa olla tätä nykyä meidän ykköspaikka käydä tekemässä vetoja tuohon mäkeen. Pohja oli paikoin aika raskas, mutta eihän siihen mäkeen tarvi mennä täysiä, voi niitä vetoja tehdä sitten rauhassa ja antaa pohjan hoitaa homma.

Yhden metsäpolun päässä oli ihana pikkutila, näytti ihan semmoselta mihin mä voisin muuttaa, jos vaan talon kunnostaisi..!Keskiviikkona herra vietti vapaata ja tänään, torstaina, meillä on esterataharjoitukset, korkeutena 90cm. Tuntuu hölmöltä ratsastaa pienempää, kun muuten hevonenkin vain astuu yli. :D Ja viime ysikymppi meni ihan jees, niin nyt voi parantaa!


Ajastelen postauksia nyt loppuviikolle ja ensviikon alulle, lähden viikonloppuna Kunkkareihin ainakin sunnuntaina, joten niistäkin tulee sitten oma postaus. Täytyyhän sitä Hullumiestä lähteä kannustamaan, onhan sen turpaa jo neljä vuotta töissä tuijoteltu. :D Ja Frankkerikin juoksee sunnuntaina, eli saan siinä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti