tiistai 5. heinäkuuta 2016

Pikaiset kuulumiset

En jaksa kirjoittaa kovin pitkästi eikä juuri nyt ole hirveästi aikaakaan, joten pistän nopeasti vain vähän kuulumisia.

Onnin kanssa ollaan käyty uudella kentällä jo kolmesti ja eilen hyppäsinkin vähän. Onska oli tosi rauhallinen ja vaihdoinkin olympian toisesta renkaasta nivelrenkaaseen kesken treenin. Suoralla oli 3 ravipuomia, heti ristikko, yksi laukka pystylle ja vielä 2 laukkaa okserille. Kun välit saatiin sopiviksi niin Onnikin alkoi innostua kun hommat alkoi sujumaan.

LauantainaMaanantaina estejumppaa

Annin kanssa kävin toista kertaa kentällä sunnuntaina ja vasen laukka oli jo paljon parempi kuin tiistaina! Se alkoi loppuraveissa käännellä korviaan ja alkoi kunnolla kuunnella mitä meikäläinen pyysi. Sovitettiin sille ensimmäistä kertaa Rambo Micklemit päähän, eikä vahvasta suusta ollut enää tietoakaan. A vaikutti tyytyväisemmältä uusiin suitsiinsa. :)

Ekalta kerralta kentällä

Maanantaina pääsin illalla vielä tunnille Onnin siskolla Damalla! Damalla on sama iskä kuin Onnilla ja sisaruksissa on paljon samaa näköä, korkeudessa Dama tosin häviää. Niillä on kummallakin korkeat sukat takajaloissa, oej sukka, läsit päässä, väri täysin sama ja otsatukatkin on yhtä säälittävät nöröt! :D Tamma oli tosi kiva ratsastaa, alkuun oli vähän nappuloiden hakemista, lopussa se tuntui jo tosi kivalta ja aika rennolta. Voisinpa joskus mennä vaikka uudestaan..

Meikäläisen ryhti hävisi heti kun jouduin pois koulusatulasta :pEi kommentteja:

Lähetä kommentti