lauantai 21. marraskuuta 2015

Mitä joulukalenteriin?

Pääsin kuin pääsin muutaman mutkan kautta kotiin! Laukkuni tosin kotiutuu vasta maanantaina, mutta onneksi kotona on runsaasti muita vaatteita mitä käyttää..

Saksassa käyminen oli ihan mahtava kokemus! Nyt osaan ja ymmärrän taas ratsastuksen päälle vähän enemmän. Varsinkin istuntaani siellä puututtiin paljon, ja sehän on vain hyvä. Julia on opettajana todella vaativa. Siellä joutui oikeasti kunnolla töihin. Samalla osasi myös kannustaa ja kehui kyllä kun näki sen haluamansa tuloksen. Vaikka joskus ajattelin, ettei tämmöinen vaativa tyyli ehkä minun luonteelleni sovi, jotenkin se oli sitten kuitenkin hyvä. Silloin tein asiat loppuun asti ja näin itsekin sen tuloksen!



Ajattelin postata vain todella nopeasti kuulumisia ja muutaman kuvan Onnista ja minusta (© äiti). Oli ihana ratsastaa sillä oma pitkäkorvalla! Se oli reippaalla tuulella tänään maastossa Inkerin kanssa. Huomenna kokeilen vähän kentällä menoa.



Haluan myös kysyä, mitä postauksia toivoisitte, jos väsäisin tänä vuonna blogiin joulukalenterin? Halu toteuttaa tämä on suuri, mutta haluan myös tietää, mitä te haluatte tietää meistä tai mitä haluaisitte lukea? Jättäkää ehdotukset kommentteihin, ihan kaikkea saa ehdottaa! :)


2 kommenttia:

  1. toivekuvapostaus, ja tässä tulisi muutama kuvaehdotus: suosi kki vuodenaika, Suosikkitallivaate, kännykkäsi taustakuva, Suosikkiratsastuskuva. Suosikki ratsastusvaruste itselläsi / Onnilla. Siinä oli tovekuvia ja tässsä muita luukkuaiheita. Päivä Onnin näkökulmasta, Tallipäivän aikataulu, My day kuvina. Siinä oli jotain luukkuideoita. Mullekin saa heitää kuvapainotteisia luukkuehdotuksia, omaan kalenteriini. Huom! blogissa on nyt postaus jonka aiheena on talvinen banneri / Ulkkari jos kiinostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti ehdotuksista! Pistän korvan taa :)

      Poista