keskiviikko 12. elokuuta 2015

Pikkuhiljaa hyvä tulee


Pikkuhiljaa uskallan tehdä enemmän ja enemmän Onnin kanssa. Ensimmäinen lenkki meni ihan vaan kävellen, toisella otin vähän ravin pätkää ja kokeilin ihan pari askelta laukkaa. Ravi ja laukka hyvin köpöä, johtuen juuri hevosen säteistä. Vaikka hiekkatie ei ollutkaan erityisen kova, jotain kiviä sieltä löytyy painamaan. Eilen saatiin toinen uusista vuokralaisista, Vekki omistajansa kanssa maastokävelylle seuraksi. Näytettiin samalla vähän reittejä mitä metsästä löytyy.


Tänään päätin ratsastaa vähän koulua. Meidän viereiseltä pellolta oli paalattu heinät, joten kentällä puksuttelun sijasta päädyin pellolla ratsastamiseen! Mukavaa vaihtelua, mutta ennen kaikkea pehmeämpi vaihtoehto kuin kenttä, ja hevosen eteenpäinpyrkimys säilyy pellolla paremmin. En tehnyt mitään raskasta, eihän Onnin kanssa ole pariin kuukauteen mitään tehty. Asettelin vähän nurkissa ja pyysin takaa eteen ohjastuntumalle. Tein enimmäkseen työtä käynnissä ja kevyessä ravissa. Laukkaa otin vain muutaman kierroksen (pelto on suht. pieni) yhteensä. Ei ollut kyllä köpöravi tai -laukka lähimaillakaan tänään! Laukka oli tosi isoa ja helpon tuntuista ja raviinkin löytyi pätkittäin mukavaa letkeyttä. Onnikin vaikutti tyytyväiseltä, kun käveltiin talliin.

"Otsatukka Inkeri" (jostain se on tämäkin virallistunut Inkun lempinimeksi) on joutunut ohjasajoon! Sitä on tässä kotona nyt ajettu 3 kertaa takaa, eikä se vaikuta kovin vaikealta hommalta. Vähän ohjilla kääntäminen tuntuu hassulta suussa, mutta muuten ollut tähän asti tosi fiksusti. Kuvissa ei valitettavasti laatu päätä huimaa, puhelinkuvia kun ovat, mutta ajattelin, että ne tuo vähän edes eloa. :)

Toinen kerta ja ehtii hyvin räpsiä 'selfiet' matkalla :D
Viime sunnuntai töissä, Tuplan 2v. ekat selfie :D
Lauantaina Huuma juoksi itsensä kakkoseksi ja Buttoni ensimmäisessä startissaan meni ja voitti! Tiistaina Huuma pyyhälsi kolmanneksi. Kuvassa Huuma tiistaina. :)

Ajattelin kirjoitella joku päivä Onnin jalkojen hoidosta (ja samalla sitten tuosta sädemädän hoidosta) jotain postausta. Jos ketään kiinnostaisi lukea vähän muutakin, kuin peruskuulumisia..? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti