perjantai 11. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 11. luukku ~ PiirtäminenYksi rakkaista harrastuksista heppojen ja koirien lisäksi on piirtäminen. Piirtänyt olen aina, siitä lähtien kun kynä on kädessä pysynyt on tullut kuvaa jos toista. Hevosien piirtoon aloin panostaa vähän enemmän joskus kuudennella luokalla. Ihmisten piirtoon aloin keskittyä vuonna 2013 serkkuni kanssa. Innostuttiin hirveästi ja piirrettiin yhdessä koko kesä! Sen jälkeen serkkuni innostus on hieman hiipunut, mutta minä saan valmiiksi - hyvin vaihtelevasti - 5-10 piirrosta. Ja vaikka piirroksia on numeroitu "vain" 42:een asti, huomaan itsekin mageen kehityksen! Tässä siis muutama teos viime vuosilta.. :)
Tein näistä kollaaseja, kuvatekstiin pistän kuka kuvassa on ja sulkuihin sen numeron, monesko piirros se on. Klikkaa suuremmaksi!

vas. Harry Styles (4), oik y JB (2), oik a Niall Horan (5)

vas y. Huuman (27), vas a. Kantti (7), oik. Vemmelsäären Muisto (9)

Alhaalla vasemmalla on Matti Puro (14) ja meikän eka värityö! Värit on mulla aika surkeet ja kuvassa tosi haaleat. Ylhäällä Zac Efron (27) ja oikealla yhden värin työnä tehty Caspar Lee (35).

VY Joe Sugg (26), VA joku random nainen (17) :D, OY Johnny Depp (29), OA Zac Efron (34)


Tätä ei olekaan numeroitu, piirsin Saksassa DiCaprion silmät.

Samainen tyyppi kuin edellisessä, Leonardo Dicaprio (40)
Uusin väkerrys! Tein 10.11.2015. Kyseessä Dexterin päähenkilö Michael C. Hall ja sai numeron 42. Kaipaa yhä lisää varjostuksia nassuun,mutta ehkä sitten joskus jaksan ;)
Loppuun on pakko vertailla ensimmäistä (tai no toista kun ekaa en löytänyt) ja viimeisintä, eikä tässä voi kun hymyillä ! Niitä tunteja mitä on valutettu piirtämiseen, eikä voi sanoa että ihan hukkaan on mennyt! Paljon on vielä parannettavaa, mutta tämäkin on siksi loistava "laji", ettei koskaan ole "valmis"! :)

4 kommenttia:

 1. Ei hiiivatti, mitä kuvia!!!! Sä oot sairaan kadehditavan hyvä!!! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa kehitystä, upea tuo Michael C. Hall! Bongasin ihan randomina jalustin.netistä ja jo keskeneräisestä pikkukuvasta hämmästelin miten upea Dexter, silmät todella puhuttelevat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Silmät onnistuu mun mielestä aina parhaiten. :D

   Poista