perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 23. & 24. luukku ~ Mahtavaa joulua! + arvonta



 Halusin ihan tarkoituksella yhdistää kaksi viimeistä luukkua! Täytyi heti ensimmäisessä kalenterissa poiketa normaalista, joten tässä on lopputulos! Enkä valitettavasti saanut luukkua esille ennen 25.12. pistetään seuraavassa kalenterissa paremmaksi..!

Joulu tuli vietettyä rauhallisissa tunnelmissa. Söin itseni ihan ähkyyn, täytyyhän perinteistä pitää kiinni. ;)
Aamu alkoi siivouksella ja riisipuurolla, jonka jälkeen lähdimme joululenkille hevosten kanssa. Minä pistin Onnille joulunauhaa ja tonttulakin, Inkeri oli tylsä ja lähti liikkeelle perusvermeissä. Meidän tonttulakissa on kulkunen, jota oli hauska kuunnella hölkkiessä pitkin metsäautotietä. Onnikin otti joulun rauhallisella mielellä ja suorastaan mateli, kun pyysin laukkaa. Hauskaa kaikilla silti oli, Inkeri sai jälleen hyvän kokemuksen ohittavista autoista, josta iso kiitos myös Onnille ja sen yhdeksänkymmentäyhdeksän prosenttiselle liikennevarmuudelle.

" Hei yök mitä nää nyt on !? "

" Onks niinku ihan pakko ? "
Lenkin jälkeen ilme oli jo kirkastunut. :D

Lenkin jälkeen kävimme saunassa ja sitä seurasi lisää siivousta. Ruokien valmistus alkoi näillä main. Autoin äitiäni keittiössä ja pian vieraat saapuivatkin, ja pääsimme herkuttelemaan.

Leivoin täksi jouluksi tosi herkullisen sitruunajuustokakun, joka oli kaikenlisäksi tosi helppo tehdä ! Äidin kanssa ollaan ehkä eniten juustokakkujen perään ja nyt äiti saikin joululahjaksi juustokakkureseptikirjan!

Lahjaksi sain juuri mitä toivoin: Tämän "sylitason", joka on oikeasti nimeltään "Lap chill mat", ulkoisen kovalevyn, jossa tilaa 1TB (!!), suklaata, ne villasukat ja lisäksi langattomat kuulokkeet sekä aikuisten värityskirjan. Tuli sieltä vielä pari pikkulahjaa ja ässäarvasta (tmv) voitin jopa 4 euroa !

Tänä vuonna ei ehditty etsiä ja hakea oikeaa kuusta omalta maalta, joten tekokuusi sai toimittaa virkaa..

Vieraiden lähtiessä kävimme toivottamassa hepoille hyvät joulut ja päästimme ne iltapuurolle. Loppuilta menikin kirjaa värittäessä. Ostin äidilleni värityskirjan ja äiti osti minulle, joten istuimme vierekkäin sohvalla ja värittelimme kuvia lähemmäs puoleen yöhön. :D
En saanut edes yhtä kuvaa valmiiksi, mutta homma on hirveän mukavaa.



Koska minähän blogin kalenteria aloittaessani sanoin sen sisältävän mm. arvonnan, niin täytyyhän ne lupaukset pitää.. Joten pistän tänään arvonnan käyntiin, joka päättyy tammikuun puolenvälin paikkeilla, pistän kyllä tuleviin postauksiin tarkemman päivämäärän esille!

Palkinnoksi ajattelin antaa ihan perus riimun, joka on turvan päältä avattava (sillä itse henk. koht. vihaan riimuja, jotka aukeavat turvan alta tai eivät aukea turvalta ollenkaan..)
Voittaja saa sitten valita riimulle koon (pony, cob, full) sekä värin (tummansininen tai -vihreä, musta, ruskea, punainen).
Arvontaan voit osallistua jättämällä kommenttiin nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä minkä kokoisen & värisen riimun ottaisit! :) Arvontaan osallistujan ei tarvitse olla blogin lukija.

Muistakaa myös osallistua 22. luukun kilpailuun (klikkaa tästä), josta voit voittaa "yllätyspalkinnon" hepallesi. Olen kuitenkin yllätyksen pilaaja ja kerron, että yllätyspalkinto pitää sisällään heppanameja! :D



Tässä vielä videon pätkä joululenkiltä. :)


9 kommenttia:

  1. Ella Tikkanen
    ella.tikkanen@windowslive.com
    Riimun värinä punainen ja kokona full :)

    VastaaPoista
  2. Johanna Ranki
    johran20@gmail.com
    Kokona pony ja värinä tummanvihreä. :)

    VastaaPoista
  3. Janette Taskinen
    janette.taskinen@gmail.com
    Riimun värinä tummanvihreä ja kokona pony (:

    VastaaPoista
  4. Esteri Korhonen
    esteri.korhonen@hotmail.fi
    Riimun värinä punainen & koko full :)

    VastaaPoista
  5. Karo Hyrkäs
    Karoliina.leynir@gmail.com
    Riimu kokona pony niin toivottavasti olisi sopiva jos tulee voitto :D ja värinä tummansininen

    VastaaPoista
  6. ♥ Jelena Nieminen
    ♥ Full
    ♥ Musta
    ♥ jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Sabina Tuomi
    sabinatuomi@gmail.com
    Pony: punainen

    VastaaPoista
  8. Matilda Tuominen
    matildatuominen@gmail.com
    Cob, punainen, musta tai ruskea :D


    http://riskiraja.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Selina Kähkönen

    Ponifani1000@gmail.com

    Pony ja punainen.

    VastaaPoista