tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 15. luukku ~ Linkkaa blogisi TOPJoulukalenterin toisessa luukussa pyysin teitä linkkaamaan teidän blogeja, joista omat lempparini sitten myöhemmin esittelen. No tänään on se päivä, kun on aika kirjoittaa pienet esittelyt parista blogista!

PILANPÄITEN

Selatessani blogeja läpi, tämä oli se, mitä sitten jäin oikeasti lukemaan. Kirjoitustyyli on minun mieleen, se "pyytää" lukemaan pidemmälle ja silti esittää asiat selkeästi. Kuvia tuntuu aina löytyvän ja ne tukee hyvin tekstiä. Kirjoittajan sanojen mukaan sain tällaisen kuvauksen blogista:
"Blogi kertoo mun ratsastuksista pientallilla Espoossa. Yritän kirjotella aktiivisesti ja monipuolisesti, mutta tähän aikaa vuodesta se on haaste, sillä aina on melkein pimeää.. Tarkoitus olisi treenata kouluratsastusta kyllästymiseen asti ja vähän esteitäkin ( ;) ) että pääsisin hevosalalle opiskelemaan ensivuonna."

UNELMIEN MUSTA

Toinen lemppari näistä linkatuista blogeista on friisiori Albertista kertova blogi. Sitä olen jo jonkun aikaa käynyt anonyyminä kurkkimassa. Postauksien sisältö kuvineen ja teksteineen on mielestäni mielenkiintoista.
"Unelmien musta on blogi toteutuneesta unelmasta ja ystävyydestä.
Blogin pääosassa on vuonna -13 syntynyt friisiläinen orivarsa Albert. Entisen hevoseni lopetuksen jälkeen oli aika kääntää uusi sivu elämässä. Tämä sivu on Albert."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti