sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 20. luukku ~ Vanhoja tuttuja


Tätä joulukalenteria selatessani olen törmännyt tuhansiin kuviin, vanhoihin ja uudempiin. Kuvia aloin tallentaa kovalevylle kun järkkärin muistikortti täyttyi ensimmäisen kerran, eli jossain vuoden 2011 alkupuolella. Halusinkin tuoda tänään esille kuvia entisistä vuokra-/liikutushepoista ja niillä ratsasteluista.

Kipa oli ensimmäinen virallinen vuokraponini. Se asui (ja asuu yhä) myös täällä Pinsiössä, joten pääsin helposti pyöräilemään ja joskus myös kävelemään tallille.

Kipaa ei kiinnosta.. :D Poni oli tosi helppo kaikissa tilanteissa ja mielestäni toimi mukavammin ilman satulaa.


Irman sain vuokrahepaksi vain pari viikkoa Kipan jälkeen. Näiden lisäksi kävin muistaakseni yhä Vahannassa ratsastamassa. Eletään siis talvea 2011-2012. Nykyään Irmuli on taivaslaitumilla.. <3




Penttiin tutustuin, kun se saapui samalle tallille kuin Kantti. Herra on myös entinen ravuri ja tätä nykyä huomattavasti erilainen ratsastaa kuin tuolloin. Se ei ollut helpoin ratsastettava, mutta kyllä sen kanssa pärjäsi.

Yhdessä vaiheessa minulle jäi Penan liikutus viikon ajaksi omistajan lomaillessa, kerran kävin sen viime vuonna viimeksi ratsastamassa, mutta sen koommin en enää herran kuulumisista tiedä.



Röllistä olisi kuvia vaikka kuinka ja paljon! Ensimmäisen kerran kiikuin ponin kyytiin varmaan joskus 2012 talvella.

Jossain vaiheessa aloin ratsastaa ponilla kerta viikkoon ja maanantai oli aina "Röllipäivä". Ratsastin sitä n. vuoden ajan säännöllisesti, toisinaan liikutin sen vielä jonain muunakin päivänä.

Löllömaha loikkaa !


Hyppäämisestä Rölli tykkäsi, ja kotona menikin mistä vain yli!



Oikeaoppiset ratsastuskengät. Tuona päivänä ei ollut tarkoitus ratsastaa ponia, mutta omistaja ei tänä päivänä ollut tulossa, joten kiikuin rattiin.

Onnelliset, Rölliponi ja Röllitukkainen ihminen :D



Pakko vielä lisätä kuva Nikke Nokkelasta (i: Simo Sukkela ii: Ville-Vikkelä :D), joka kantaa kuvassa elämänsä ensimmäistä kertaa ratsastajaa selässä ja kun aikamme tunnusteltiin tallin takapihassa, ainoa ohje kuului: "Saat mennä niin kovaa kun haluat" :D Ei me silti menty kovaa, tänä päivänä kyllä painetaan semmosta kyytiä että pois alta risut ja männynkävyt !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti